Δουλεύουμε μαζί για να πετύχεις τους στόχους σου.

Δουλεύουμε μαζί για να γίνεις η καλύτερή σου εκδοχή.

Brain Hacker,

Νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα και να αναλάβεις δράση για να πετύχεις τους στόχους σου;

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Το personal consulting είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσεις εκεί που θέλεις, καθώς εστιάζουμε 100% σε σένα και στην εξέλιξή σου, μέσα από τα εργαλεία που εσύ χρειάζεσαι κάθε φορά, για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επικεντρωθούμε:

Στο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να πετύχεις. Πολλές φορές χανόμαστε μέσα στα πρέπει και στα θέλω των άλλων, και δε βλέπουμε ξεκάθαρα τι θέλουμε εμείς. Θα κοιτάξουμε αρκετά αναλυτικά τι συμβαίνει στη δική σου ζωή, και θα θέσεις εσύ τον στόχο που θέλεις πραγματικά να πετύχεις.

Στα πιστεύω που σε κρατάνε πίσω. Ο λόγος που δυσκολευόμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας είναι η εσωτερική μας σύγκρουση, και όχι εξωτερικοί λόγοι και εμπόδια. Γι’ αυτό και θα δώσουμε πολύ έμφαση στο να εντοπίσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα αίτια αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης.

Στα 3 πράγματα που μπορείς να ελέγξεις: τις σκέψεις σου, τις πράξεις σου, και τα συναισθήματα σου. Αυτά αποτελούν τη ζώνη ελέγχου σου, τα κομμάτια της ζωής σου που ορίζουν όλα τα υπόλοιπα. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής θα δούμε όλες τις έννοιες και τεχνικές της συμπεριφορικής ψυχολογίας που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοσή σου.

Στο πώς θα πετύχεις τον δικό σου στόχο. Υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές και τεχνικές, για να σιγουρευτείς ότι θα πετύχεις τον στόχο σου. Θα τις μελετήσουμε και θα τις εφαρμόσουμε στη δική σου περίπτωση. Ταυτόχρονα, θα μπορέσουμε να σου δώσουμε και πολλές πρακτικές συμβουλές απευθείας πάνω στον στόχο σου, μέσα από τη δική μας εμπειρία και αυτή των μαθητών μας.

0
Μαθητές
0
Ώρες Συμβουλευτικής
0
Ακροατές

ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Παρακαλούμε συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση και απάντησε στις ερωτήσεις όσο πιο ειλικρινά και εμπεριστατωμένα μπορείς, προσπαθώντας να είσαι σύντομος/η και περιεκτικός/ή. 

Με τις απαντήσεις σου μας βοηθάς να αξιολογήσουμε το κατά πόσο και με ποιον τρόπο μπορούμε να σε βοηθήσουμε, ώστε να σου προτείνουμε και τα ανάλογα βήματα που ταιριάζουν στη δική σου περίπτωση.

Αφού μελετήσουμε τις απαντήσεις σου, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου στα στοιχεία που θα δηλώσεις παρακάτω, όπου θα δούμε μαζί πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα. Θα σου προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, που ταιριάζουν σε σένα και θα σε ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα που υπάρχει.

(Υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα και να χρειαστεί να μπεις σε λίστα αναμονής.)

Μενού