Τρόποι Αποστολής

Brain Hacker, μάθε εδώ περισσότερα σχετικά με τις αποστολές, τις παραγγελίες, και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Παραγγελία

Πριν από την παραγγελία, σου προτείνουμε να διαβάσεις τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου που διέπουν το The Brain Hacking Academy.

Κάθε παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής (2) δύο τρόπους:

  1. Με την εγγραφή σου ως χρήστης-μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η οποία σου εξασφαλίζει πλεονεκτήματα όπως το ιστορικό παραγγελιών, τα αγαπημένα προϊόντα, προσωποποιημένα δώρα κ.α. ή
  2. Με την αγορά ως επισκέπτης, όπου δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν απολαμβάνεις και τα προνόμια των εγγεγραμμένων χρηστών.

Και στις (2) δύο περιπτώσεις, κάθε παραγγελία ακολουθείται πάντα από email για την επιβεβαίωσή της.

Έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι για την πορεία της παραγγελίας σου μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (email).

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες γίνονται δεκτές όλο το 24ωρο και εκτελούνται εντός (2) δύο εργάσιμων ημερών. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές μας γίνονται με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier, και το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 2,90.

Για παραγγελίες άνω των 49€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του δέματος στη μεταφορική εταιρεία, εκτός και αν η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη.

Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) το The Brain Hacking Academy δε φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.

Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2€.

Αποστολές σε Κύπρο: Το κόστος των μεταφορικών για την Κύπρο ανέρχεται στα 10€ και η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 7-16 ημέρες από την παράδοση του δέματος στη μεταφορική εταιρεία.

Παρακαλούμε να βεβαιωθείς ότι η διεύθυνση αποστολής που καταχωρείται είναι απόλυτα σωστή και ότι θα βρίσκεται κάποιος στη διεύθυνση αυτή για να παραλάβει το δέμα.

Σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής, με ευθύνη του πελάτη, ο πελάτης αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του δέματος, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 2,90€. (Η Κύπρος υπόκειται σε διαφορετικές χρεώσεις.) Σε περίπτωση λάθους, και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, επικοινώνησε απευθείας μαζί μας στο info@brainhackingacademy.gr.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας, αποκλειστικά μέσω αποστολής email.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Το The Brain Hacking Academy επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί ή να εκτελεστεί μερικώς.

Μενού